Hívjon minket: 0630-9844-497

Általános szerződési feltételek Megrendelésével Ön a Cape Coral Gift Kft. vevője lesz.
Kérem olvassa el az alábbi feltételeket!

Szerződés tárgya

A webáruházban található összes árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit a cikkekhez tartozó oldalon találja meg.

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek ára, az árucikkek mellett feltüntetett nettó vételár, ami nem tartalmazza az általános forgalmi adót. A termékék mellett szereplő árak nem változnak meg, a meg- rendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban. Ön azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon, plusz az általános forgalmi adót. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, személyes átvétel esetén készpénzben vagy előreutalással. Futárszolgálatnak, Magyarország területén készpénzben vagy előreutalással.

Árucikkek cseréje

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítsen elérhetőségeinken.

Rendelés lemondása

Megrendelését lemondhatja telefonon vagy elektronikus levélben, amíg a megrendelés nem lett átadva szállításra. Az megemblémázott termékek visszamondása nem lehetséges. Sikertelen kézbesítés Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Szállítási információk

A megrendelt termékeket átveheti személyesen. Telefonos egyeztetés után mi is kiszállítjuk vagy futár- szolgálattal küldjük. A futárszolgálat díja egy csomag esetén 1500Ft, két csomag esetén 2500Ft. Na- gyobb rendelés esetén a telefonon egyeztetett áron küldjük.

Garancia

A termékekre jellegükből kifolyólag nem tudunk garanciát adni, mivel megfelelő használatuk nem ellenőrizhető.

Csere

Ha a vásárolt áruval kapcsolatban Önnek bármilyen minőségi kifogása van, 8 napon belül kicseréljük, ha nem volt használva, mosva, abban az állapotban kapjuk vissza ahogy adtuk. Emblémázott termékre esztétikai kifogást nem fogadunk el, és nem is cseréljük. Ingeket, blúzokat higiéniai okokból nem cserél jük.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Adatvédelem

Tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.